Снимка Булфото, архивНаграда за англичаните се очертава заради футбола. Британският премиер

...
Снимка Булфото, архивНаграда за англичаните се очертава заради футбола. Британският премиер
Коментари Харесай

Борис Джонсън: Понеделник ще е почивен, ако Англия спечели Европейското

Снимка Булфото, списък

Награда за англичаните се обрисува поради футбола. 

Британският министър председател Борис Джонсън има подготвеност да разгласи понеделник за почивен ден в Англия, в случай че националният тим завоюва финала на Европейското състезание по футбол в неделя против Италия на стадион „ Уембли “, оповестяват английски медии. Това става в миг, когато английското държавно управление настоятелно е призовавано да разгласява данните за сигурността, свързани с предходните мачове от европейското на британска територия, които се играха пред аудитория, пише .

Източник от Даунинг стрийт съобщи, че може би към този момент е прекомерно късно за оповестяването на почивен ден идващия понеделник, само че нищо не е изключено. Говорител на Борис Джонсън сподели, че в случай че работодателите преценяват, че могат да освободят от работа техни чиновници в понеделник да го създадат, въпреки и да е ясно, че нещата зависят от това каква е компанията и предмета й на активност. Правителството към този момент удължи работното време на пъбовете до 23,15 в неделя вечер. Все повече случаи на ковид във Англия имат връзка с мачове от Европейското Здравните управляващи в Шотландия оповестиха нови 2000 Коронавирус случая от последната седмица, свързани с хора, посещавали футболни мачове от Европ... Прочети повече Кадрите от полуфиналния мач в сряда с Дания на „ Уембли “ с претъпкани трибуни обаче породиха огромна угриженост в изискванията на пандемията и локдауна, който към момента е в действие в Англия. Опозицията изиска неотложно издание на данните. Изследване на лондонския Имперски лицей демонстрира, че всеобщото посещаване на мачове способства за увеличението на заразяванията с Covid-19. По принцип италианските почитатели няма да могат да пътуват до Лондон, тъй като условието е да се карантинират за 10 дни, само че министърът на превоза Грант Шапс насочи и публично предизвестие. За живеещите на Острова италианци обаче, които са измежду най-големите общности от страни от Европейски Съюз, няма да бъде проблем да бъдат на „ Уембли “ в неделя.

 

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР